Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen yapıda yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de günah hileıyoruz.

Doğrusu, anayasa fark şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak karınin mutasavverken, ivedili çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli tahliye bâtınin kullanılan bir bapdır.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faik direnç gösterirler ve yangının özge alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangın bapları bazı zemin birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı ilenmeşap kabilinden.

Sertifikasız yangın bapları da makul maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Bozuk yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları muhtevain kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar hesaplı bir almaşık sunar.

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın anında rastgele bir uzmanlık sahaı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Tek Kanatlı Yangın Kapıları; Yekta kanatlı dizaynıyla, sınırlı mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın anında güvenli bir çıkış esenlar.

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın durumunda yangının özge bölgelere yayılmasını hapsetmek derunin tasarlanmıştır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve makul bir yangın direncine sahiptir.

Tahliye Süresini Kısaltma: Kapıların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedili durumlarda tahliye süresini kısaltma fiillevi gelir.

Bunun midein de deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları net olarak belirtilmiştir. Tüm detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara akla yatkın şekilde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Dolgular ile kapı tırı vırıluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın mazbut testleri yapılmaktadır. Yangın baplarımızın içerisinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile alakadar sondaj geliştirme Yangın Merdiveni Kapısı çdüzenışmalarımız vardır. 

Gerçekten yangınlardan korunmak midein asıl olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Report this wiki page